View Sidebar

Kategorier

 

Andre sites

Køb Scrum tilbehør og kurser on-line
ScrumMaster.dk shop

Login
 
 

Om os

teamcollaborationslim

Vi hjælper organisationer med at få mere ud af deres indsats. Vi underviser i Scrum og andre “Agile/Lean” discipliner på en jordnær og effektiv måde. Vi hjælper også med at indføre arbejdsmetoderne på stedet.
Vi kommer gerne ud og holder halve og hele dages introduktioner.

scrum_alliance_1scrumtrainer

Jeg har arbejdet med Scrum siden 2005 og ville ønske, jeg havde kendt til det for 15 eller 20 år siden. Jeg blev uddannet Scrum Master i 2005 på et af de første hold, der kørte i Danmark, er siden blevet Scrum Professional og blev i 2008 Certified Scrum Trainer under Scrum Alliance, der er en amerikansk non-proit organisation.

Jeg har aldrig mødt en arbejdsmetode, der på den ene side er så jordnær og enkel, og på den anden side så effektiv til at skære igennem lag af gammel management, sædvane og uigennemsigtighed – og så skabe resultater, man ikke troede mulige.

Det bedste er, at alle i organisationen får det bedre med arbejdet, hvis de ellers går ind for åbenhed og ærlighed. Så kig ind, og kontakt os eventuelt for en uforpligtende snak om, hvordan Scrum kan hjælpe også jeres organisation til at få mere ud af indsatsen.

Vi afholder åbne træningskurser, men også interne uddannelsesforløb, inklusiv certificeringer for virksomheder. Vi deltager i virksomheders projekter med coaching og hjælp til implementering.

— Kurt B. Nielsen